assert(): Calling assert() with a string argument is deprecated in /home/elnor/public_html/Ip/Internal/Revision.php:44 Ballina
 

Aty ku kualiteti, bukuria dhe stili janë te prekshme!

Fokusimi në kuptimin e nevojave dhe dëshirave të konsumatorëve duke ju bërë atyre shërbim sa me cilësor dhe të vlefshëm, aplikimi i përvojës së resurseve njerëzore, inovacioni...